linkedin

Cases

+

Case

Orkla Care

Høje oppetider og høj kapacitet er to afgørende parametre for langt de fleste produktionsvirksomheder. Det er også tilfældet hos Orkla Care. På ganske få dage lykkedes det Multicheck at levere og installere en ønsket checkvejer til Orkla Care kosttilskudsproduktion i Ishøj. Her var der i forbindelse med en relancering af et produkt opstået et akut behov for at få udskiftet en eksisterende checkvejer. Ved samtidig at udskifte en sensor på en fyldemaskine har Orkla Care øget kapaciteten på pulver-pakkelinjen.

Se case

Case

GMPack

Hvorfor er serialisering og aggregering så afgørende i pharmabranchen? Multicheck har i en årrække været en af pharmaindustriens foretrukne leverandør af Track & Trace-løsninger fra WIPOTEC-OCS, der med deres udstyr til serialisering og aggregering er branchens foretrukne værn mod forfalskede udgaver af medicin og andre farmaceutiske produkter. Vi har besøgt GMPack i Hadsund, der siden 2019 har praktiseret branchens absolut sikreste og mest pålidelige kvalitets- og sikkerhedskontrol via serialisering og aggregering.

Se case

Case

Sæby Fisk

100% detektering af fremmedlegemer i fiskekonserves. Sammen med Multicheck har Sæby Fisk, Danmarks eneste producent af dåsemakrel og en af Europas største producenter af fiskekonserves, elimineret risikoen for fremmedlegemer i deres produktion. Tag med os på tur til Sæby og lær mere om, hvordan det er muligt at tilvejebringe grundig inspektion uden at skulle gå på kompromis med produktiviteten på linjerne!

Se case

Case

Danrice

Den bedste produktsikkerhed i branchen. Med Multichecks kvalitetssikre x-ray-udstyr fra WIPOTEC-OCS leverer Danrice altid naturfødevareprodukter i verdensklasse til supermarkeder over hele verden. Læs med og find ud af, hvordan inspektionsudstyr som Multichecks hver dag gør, at du aldrig skal bekymre dig om sikkerheden i dine varer, når du handler!

Se case

Case

HKScan (Rose Poultry)

Renhed og den højeste præcision til fjerkræproduktioner. Multicheck forhandler markedets absolut bedste checkvejere, og derfor kan vores samarbejdspartnere inden for fjerkræproduktionen nemt kan imødekomme de strikse hygiejnekrav til forarbejdning og behandling af fjerkræ i Norden. Vi har besøgt HKScan i Vinderup til en snak om checkvejning. Klik videre og læs med!

Se case