linkedin

Kalibrering

+

Få den perfekte kalibreringsløsning i samarbejde med professionelle, veluddannede fagfolk

Aldrig har der været større krav til nøjagtighed og dokumentation end i de sidste år. Ofte er det et kundekrav, at det er et uafhængigt tredjeparti, der udfører kalibreringen. Hertil har langt de fleste virksomheder beskrevet interval- og måleudstyrets nøjagtighed i deres kvalitetsstyringssystem, men det er ikke altid, at de selv har ressourcerne til at udføre kalibreringen. Det er lige præcis her, at Multicheck er behjælpelig med perfekt kalibrering udført af professionelle, veluddannede fagfolk med den rette ekspertise.

Den perfekte løsning med kunden i centrum

Hos Multicheck tilbyder vi et stort udvalg af forskellige kalibreringstyper, og gennem konstruktivt samarbejde med jer vil vi bruge vores professionelle fagerfaring til at finde den bedste løsning til lige netop jeres krav til dokumentation. En sådan løsning kunne eksempelvis være vores standard kalibrering, som er en sporbar kalibrering, der lever op til kravene i bl.a. ISO, HACCP, BRC og IFS. Denne kalibrering vil alene som standard imødekomme dokumentationskravene hos langt de fleste virksomheder, og er endvidere den mest anvendte kalibreringsform blandt vores kunder.

Engagement og et stærkt teknikerteam med stor faglighed

Skulle I have et krav om akkrediteret kalibrering, hvor I får det velkendte kongekronecertifikat, tilbyder vi selvfølgelig også det. Hos Multicheck er flere af vores dygtige teknikere uddannet måletekniske inspektører gennem Trescal (Danak nr. 22) og har derfor den rette faglighed til at imødekomme jeres krav. Uanset jeres valg tilbyder vi jer komplet dokumentation for kalibrering og sporbarhed: Samtlige kalibreringstyper afsluttes altid med et certifikat, der dokumenterer både kalibrering og sporbarhed.