linkedin

Karriere

+

Vi er på en vækstrejse – vil du med?

Hos Multicheck er vi i konstant udvikling. Vi er på en spændende vækstrejse og er så heldige at have forrygende travlt. Derfor er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan være med til at gøre os endnu bedre, og som har lyst til at være en del af vores stærke team.

Vores arbejdsplads har personlig trivsel som sit absolutte fundament. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor faglighed, kreativitet og individuel udfoldelse er hovedårsagerne til, at vi formår at tilvejebringe professionalisme og personlig frihed.

Lige nu søger vi serviceteknikere. Klik her og læs mere!
Bliv en del af et uformelt arbejdsfællesskab
Vi er i alt 25 medarbejdere med mange forskellige baggrunde – lige fra ingeniører til administrationsmedarbejdere. Vi er en lille organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor alle medarbejdere har stor grad af ansvar og medindflydelse på arbejdsdagen. Hos Multicheck er vi stolte over at have dygtige og engagerede medarbejdere – både nye som gamle – der hver dag går på arbejde med et smil på læben og et ønske om at bidrage positivt til vores arbejdsfællesskab. Det skaber et frit og uformelt arbejdsmiljø med plads til både faglig og personlig udvikling og til grin såvel som vigtige snakke.

 

Vi har spurgt vores servicekoordinator, Charlotte, og to af vores serviceteknikere, Tonny og Kristian, om de vil fortælle lidt om, hvordan det er at være medarbejder hos Multicheck. Hør dem fortælle om deres arbejdsdag i videoerne herunder.

 

 

 

Charlotte Højberg, servicekoordinator

Tonny Nygaard, servicetekniker

Kristian Krüger, servicetekniker

 

Vi søger løbende nye medarbejdere til vores team, så hold øje med vores hjemmeside eller LinkedIn for nye og spændende stillinger.