linkedin
+

Multicheck søger serviceteknikere

Kan du se dig selv servicere og reparere noget af branchens bedste kontrol- og inspektionsudstyr? Og har du lyst til at blive en del af et super team med et stærkt fællesskab? Så er det dig, vi mangler i vores serviceteam.

Hos Multicheck er vi eksperter i kontrol, veje- og inspektionssystemer. Som servicetekniker får du en central rolle i forbindelse med levering, montering og service af vores løsninger, og din vigtigste opgave bliver at opretholde gode relationer til vores kunder gennem professionel service og knowhow.

Vi forventer ikke, at du har erfaring med vores produkter i forvejen. I starten af din ansættelse vil du nemlig få en grundig oplæring i vores produktsortiment samtidig med, at du vil komme til at udføre service på vejeudstyr og køre ud til kunder i hele Danmark.

Dine kvalifikationer og baggrund 

Vi forventer til gengæld, at du:

  • Har stor viden om elektronik gennem en teknisk uddannelse eller erfaring og er vant til at bruge en computer på højt niveau.
  • Har kørekort B og gerne kørekort til truck – ellers får du det hos os.
  • Kan kommunikere problemfrit på engelsk.

OBS: Vi hører også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet.

Uformel tone og gode grin

Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper og støtter hinanden i dagens opgaver, og hvor en uformel tone og gode grin fylder meget i hverdagen

Lyder stillingen som noget for dig? Så kontakt vores servicechef, Jesper Weihrauch på tlf.: 75 60 22 22 eller på mail:jewe@multicheck.dk.

Du kan læse mere om Multicheck som arbejdsplads her.