linkedin
+

Kalibreringsaftale

Tegn en kalibreringsaftale med Multicheck og få fuldt overblik over jeres kalibreringer

Ønsker I at få styr på jeres kalibreringer? Har I fået stillet krav til jeres dokumentation, som I ikke selv kan overholde uden support, eller ønsker I blot at vide, om jeres enheder er nøjagtige nok? Ved at tegne en kalibreringsaftale med Multicheck, vil I opnå komplet gennemsigtighed i jeres kalibreringer og styrke jeres dokumentation i samarbejde med professionelle og kompetente fagfolk.

Vi tilbyder kalibreringsaftaler på både vægt- og mærkningsudstyr, metaldetektorer, x-ray og magneter.
Kontakt for mere info

En skræddersyet kalibreringsaftale imødekommer jeres unikke krav

Vi tilbyder skræddersyede kalibreringsaftaler. En kalibreringsaftale vil være meget individuel, men vil typisk indebære et årligt besøgstjek af alle jeres enheder eller blot de enheder, I vurderer som kritiske. I samråd med jer vil vores professionelle fagfolk finde den kalibreringstype og hyppighed, som lige præcis passer til jeres krav og behov.

Fuld sporbarhed og dokumentation som standard

Med vores kalibreringsaftaler får I tillige fuld sporbarhed og dokumentation med i aftalen, som dokumenterer, at en uafhængig tredjepart har udført tjek på jeres udstyr og godkendt det til de foreliggende opgaver. Alle kalibreringer vil blive afsluttet med et certifikat, som er jeres dokumentation og bevis på, at enheden lever op til de myndighedskrav, der måtte være. Disse certifikater vil efter endt besøg blive overført til jeres eget login, hvor I vil finde den nødvendige dokumentation fra Multicheck, så I ved en audit situation vil have alle informationer samlet ét sted.

Lettere bliver det ikke: Multicheck sparer jer for besværet ifm. datahåndtering

Alle jeres enheder vil blive oprettet i vores database, hvorfra vi nøje vil monitorere intervaller, re-verifikationer, antal aktive enheder osv. Det betyder, at I sparer tiden og besværet ifm. monitorering af jeres enheder, og vi vil kontakte jer, når tiden til et kalibreringstjek nærmer sig.

Ved at tegne en kalibreringsaftale hos Multicheck vil vi tage ansvaret for, at jeres dokumentation altid er korrekt.