linkedin
+

Ny direktør til Multicheck AB: Vil være markedsledende på det svenske marked

Inspektions-, veje- og mærkningsspecialisten Multicheck AB har ansat Stefan Hagman som ny direktør i Sverige. Han skal stå i spidsen for en ambitiøs strategi om at blive markedsførende leverandør på det svenske marked.

Det er en erfaren branchemand, som er ny direktør for handels- og servicevirksomheden Multicheck AB.

Stefan Hagman har mange års erfaring fra fødevare- og mærkningsindustrien, og han kommer fra en stilling som salgschef for Scanvaegt Systems AB.

Hos Multicheck kommer han til at stå i spidsen for en ambitiøs strategi om at tage markant flere markedsandele på det svenske marked. Multicheck er markedsførende inden for sine produktområder i Danmark, og det er ambitionen at opnå det samme i Sverige. Både ved at udvide produktprogrammet og ved at investere yderligere i den svenske organisation.

”Jeg ser i Multicheck en virksomhed med et stort vækstpotentiale, som jeg gerne vil være med til at forløse. Det trigger mig, at det er en ambitiøs virksomhed med appetit på vækst, og jeg ser meget frem til at bidrage til den rejse,” siger Stefan Hagman.

Svensk kontor uden for Helsingborg

Multicheck blev stiftet i år 2000 og er siden blevet en markedsførende leverandør af primært røntgenudstyr, metaldetektorer, checkvejere og mærkningsudstyr til blandt andet fødevare- og pharmaindustrien.

Multicheck har været til stede på det svenske marked siden 2012 og beskæftiger totalt knap 40 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige – heraf en række medarbejdere på det svenske kontor i Östra Ljungby nordøst for Helsingborg.

Det helt rigtige match

Multicheck AB har allerede en stærk portefølje af svenske kunder i blandt andet pharmaindustrien, og med Stefan Hagmans ankomst skal der nu også fokuseres endnu mere på fødevareindustrien, som Multicheck har et omfattende produktsortiment til.

”Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Stefan til Multicheck. Stefan kommer med ikke bare mange års erfaring, men også et drive og et engagement, som jeg er sikker på, er det helt rigtige match i forhold til at forløse de ambitioner, vi har for det svenske marked,” siger Lars Kramer, stifter af og administrerende direktør i Multicheck A/S.

Stefan Hagman er ansat i Multicheck med virkning per 24. april 2023.