linkedin
+

Vi stiller op

Multicheck skal ikke være en del af FoodTech 2020 i MCH, Herning. Årsagen hertil kan du læse mere om her: https://bit.ly/3jkkBME.

For tiden oplever vi alle et Danmark, hvor coronavirus (igen) er en central del af vores alles bevidsthed. Vi har alle læst om de lokale, aggressive udbrud af coronavirus i flere dele af landet, hvor hele virksomheder lægges ned. Idet store dele af vores kunder repræsenterer fødevare- og mejeribranchen har vi i Multicheck også smitten tæt på livet i vores daglige arbejdsgang. Udbruddene skaber frygt og fortvivlelse – både blandt personalerne, pårørende og os, der følger med på sidelinjen.

Som direktør og medejer er mit personales helbred og trivsel udelukkende mit ansvar. Coronavirus er en virus, der ikke gør forskel på mennesker. Selvom alle i Multicheck er sunde og raske, ved vi, hvordan smitten kan vandre fra raske befolkningsgrupper til mere udsatte. Jf. SSI’s anbefalinger er der forøget risiko for, at større forsamlinger, eksempelvis en messe, kan udvikle sig til såkaldte superspredere. Trods jeg er helt sikker på, at MCH vil implementere de nødvendige foranstaltninger for, at FoodTech kan blive afviklet trygt og sikkert, vil jeg som tidligere nævnt hellere udvise forsigtighed ved at melde afbud. Som virksomhed kan vi ganske enkelt ikke risikere, at større dele af vores personale bliver smittet.

Under forårets nedlukning har jeg set utallige eksempler på, hvordan virksomheder har kunnet omstille sig fra den fysiske verden til den virtuelle – ofte med stor succes. Multicheck ønsker at være en del af denne digitale bevægelse.

Vi stiller derfor op – ikke på FoodTech, men for alle vores samarbejdspartnere, kunder og andre interessenter. På ny vis, nemlig digitalt. Fra uge 38-40 vil vi derfor lancere en ny onlinestrategi, en slags virtuel messe, som vil gøre os mere tilgængelige end nogensinde i Multichecks historie. Personalebetjent livechat, dugfrisk content på vores digitale platforme om vores sortiment og service og daglige opdateringer er blot få af de mange tiltag, som vi vil præsentere for jer. For så vidt det er muligt, vil Multicheck altså overføre messestemningen til vores digitale platforme, så vi stadig kan være til rådighed. For jer alle sammen.

Vi stiller op!

De bedste hilsner

Lars Kramer, direktør og medejer i Multicheck