linkedin
+

Danrice

Trods enorm belastning: Altid pålidelig, altid sikker

En x-ray-skanners arbejdsbelastning hos Danrice er enorm: Op til tre tons råvarer – mere end 4,5 kubikmeter produkter – tjekkes på  inspektionsudstyrets transportbælter hver time, herunder eksempelvis ris. Risene vil efter endt inspektion blive transporteret gennem de sædvanlige
rense-, kognings- og lynfrysningsprocesser, hvorefter de pakkes klar til transport og opbevaring. Med sådan en grunding bearbejdningsproces er det oplagt at tro, at det i hvert fald vil kræve nogle minutters kogetid, før risene er spiseklare. Det var i hvert fald vores umiddelbare tanke, men vi måtte tro om igen: Efter blot få sekunder i kogende vand vil risene være spiseklare til står gavn for såvel private som større cateringkunder.

Intet overladt til tilfældigheder.

X-ray-skannerne, som Multicheck sælger og leverer, gennemgår en lang række funktionelle tests, inden de er klar til detekteringsbrug. I testene dokumenteres det bl.a., hvorvidt skannerne overholder dens specifikationer, om den imødekommer kundens krav, og at detekteringsraterne er korrekte. Men hvordan kan vi garantere, at skannerne er korrekt konfigureret, og hvordan kan vi sikre, at de fungerer, som de skal? Begge dele sikrer vi i samarbejde med vores kunde, i dette tilfælde Danrice, gennem detektering af prøvestykker. Prøvestykker kunne eksempelvis være rustfrie stålkugler og glasperler som her med diametre på hhv. 1,0 og 2,5 millimetre. Begge kan knap nok ses i produktet med det blotte øje grundet deres størrelser.